Kontaktløs betaling

Den nye, raske og enkle måten å betale på er her!

Små innkjøp skal gå raskt og uten komplikasjoner. En liten kaffe to-go, et blad å lese på toget eller en rask baguette før møtet, er viktige og hyggelige innkjøp i en travel hverdag.

Nå kan du betale for alt dette kontaktløst med ditt Esso Mastercard. Like trygt – bare enda enklere! Selvsagt kan du fortsatt bruke kortet som før. Alle transaksjoner fremkommer som alltid oversiktlig på din faktura.

Vi bytter fortløpende ut alle våre Esso Mastercard med kontaktløse kort. Her finner du de vanligste spørsmålene om kontaktløs betaling:

Spørsmål og svar om kontaktløs betaling

Slik betaler du kontaktløst

  • Fra høsten 2016 bytter vi fortløpende ut våre Esso Mastercard med kontaktløse kort – det betyr at du ved din ordinære kortfornyelse vil motta et kort med mulighet for å betale kontaktløst. 
     
  • Kontaktløst betyr at kortet leses av ved å holde det inntil kortterminalen i stedet for å dra eller putte det inn for avlesning. På beløp opptil 200 kroner slipper du dessuten å taste PIN-kode. Du kan betale kontaktløst i alle terminaler hvor du ser dette symbolet:  
  • Funksjonen aktiveres automatisk første gangen du bruker kortet ditt med chip og PIN-kode i en kortterminal. 
     
  • Betal kontaktløst ved å holde kortet inntil kortterminalen. Når du hører et pip er betalingen gjennomført. Av og til kan du bli bedt om å taste PIN-kode som en ekstra sikkerhet.